Ποιοι Είμαστε

Ποιοι Είμαστε

Ποιοι Είμαστε

Η Lavandia είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που καλλιεργεί ελαιόδεντρα και αρωματικά φυτά, από τα οποία δημιουργεί αγνά φυσικά προϊόντα διατροφής και περιποίησης.

Με έδρα την Λιβαδειά και κτήματα στους πρόποδες του Παρνασσού και του Ελικώνα έχουμε επιλέξει προσεκτικά και καλλιεργούμε βιολογικά ελαιόδεντρα ποικιλίας Μανάκι (Κοθρέικη) και Μαστοειδής (Τσουνάτη) καθώς και αρωματικά φυτά, με κύριες καλλιέργειες αυτή της Λεβάντας και Ελίχρυσου. Την βιολογική καλλιέργεια και παραγωγή προϊόντων πιστοποιεί η ΔΗΩ, ο πρώτος Επίσημος Φορέας Ελέγχου και Πιστοποίησης Προϊόντων Βιολογικής Γεωργίας στην Ελλάδα.

Ασχολούμαστε προσωπικά σε κάθε στάδιο παραγωγής, από την φροντίδα στα κτήματα έως τη συσκευασία των προϊόντων, ώστε να διασφαλίσουμε την αειφορία της γης μας και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας αγνά φυτικά προϊόντα χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας και παραγωγής που σέβονται την φύση μας και καθιστούν εξαιρετικό το τελικό προϊόν.

Η φιλοσοφία μας

Είμαστε πάντοτε παρόντες και συμμετέχουμε ενεργά στις εργασίες στον αγρό, στη συγκομιδή, στη διαλογή, στην ξήρανση, στην απόσταξη και φυσικά στην τελική τους συσκευασία.

Ακολουθούμε απαρέγκλιτα τις αρχές της περιβαλλοντικής προστασίας και της ελάχιστης δυνατής παρεμβολής στην καλλιέργεια της λεβάντας. Φροντίζουμε τα φυτά μας με αγάπη και σεβασμό όλο τον χρόνο και κάθε άνοιξη μας την ανταποδίδουν με το υπέροχο άρωμα τους.

 Επιλέγουμε προσωπικά πάντα τα καλύτερα υλικά για να περιβάλλουμε το μοναδικό προϊόν μας.

Απευθυνόμαστε όχι σε απλούς καταναλωτές αλλά σε ανθρώπους που νοιάζονται και εκτιμούν την ποιότητα.

Πιστοποιήσεις

Η Lavandia καλλιεργεί και παράγει τα προϊόντα της σύμφωνα με την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία καλλιέργειας και παραγωγής βιολογικών προϊόντων λαμβάνοντας πιστοποιήσεις από εγκεκριμένους εγχώριους και διεθνείς φορείς.

Πιστοποίηση Βιολογικής Γεωργίας

Πιστοποίηση για Βιολογική Μεταποίηση – Τυποποίηση – Διακίνηση