Επιστροφές

Επιστροφές

Επιστροφές Προϊόντων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε επειδή δεν είστε ευχαριστημένοι ή δεν σας ικανοποιούν πλήρως, έχετε δικαίωμα να το κάνετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας. Προτού προχωρήσετε με την επιστροφή σας, παρακαλούμε να συμπληρώστε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα επιστροφής . Ο καταναλωτής πρέπει να ενημερώνει με τη δήλωση επιστροφής του για τον τρόπο με τον οποίο θα επιστρέψει το προϊόν στην επιχείρησή μας. Διευκρινίζεται ότι το επιστρεφόμενο προϊόν σε κάθε περίπτωση πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και να συνοδεύονται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο πώλησης. Σε αυτή τη περίπτωση θα επιβαρυνθείτε μόνο με το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Η εταιρία δεν ευθύνεται για ζημίες που ενδεχομένως να προκύψουν στα προϊόντα κατά την διαδικασία επιστροφής τους. Αμέσως μετά την παραλαβή των προϊόντων προς επιστροφή και αφού βεβαιωθεί ότι η συσκευασία τους βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και ότι το προϊόν έχει πωληθεί από την εταιρεία μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος μας ώστε να συνεννοηθείτε τον τρόπο που επιθυμείτε, για να σας επιστραφούν τα χρήματα εντός 14 ημερών από την επιστροφή του προϊόντος στην επιχείρησή μας. Εάν θελήσετε την ακύρωση της παραγγελίας μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας και πριν την αποστολή των προϊόντων επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του info@lavandia.gr και η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή λάθους στην παραγγελία, το κόστος επιστροφής επιβαρύνει την επιχείρηση μας.

Επιστροφές με BOX NOW

Για να επιστρέψετε παραγγελίες με BOX NOW, παρακαλούμε πατήστε το παρακάτω κουμπί και ακολουθήστε τα βήματα στη σελίδα που ανοίγει.

Φόρμα Επιστροφής

    Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε κατά τη χρήση αυτής της φόρμας επικοινωνίας θα αποθηκευτούν έως και 6 μήνες για να μπορούν να διεκπεραιωθούν τα αιτήματα σας και σε περίπτωση επακόλουθων ερωτήσεων που ενδέχεται να προκύψουν. Δεν θα κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας.