Ribeye με λεβάντα και δενδρολίβανο
Ένα απλό αλλά πολύ γευστικό γεύμα!
Υλικά
- 2 Ribeye μπριζόλες
- ½ κ.σ. χοντρό αλάτι
- 2 κ.γ. αποξηραμένα άνθη λεβάντας
- 1 κ.γ. δενδρολίβανο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι
Μέθοδος:
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τα βότανα, το αλάτι και το ελαιόλαδο.
Τρίβουμε και μαρινάρουμε τις μπριζόλες και μετά ρίχνουμε το μαύρο πιπέρι.
Ψήνουμε στη σχάρα ή σε καλά προ-θερμασμένο φούρνο στο grill.
Αφαιρούμε τις μπριζόλες και τις αφήνουμε σε ένα πιάτο σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο για να ξεκουραστούν 5-10 λεπτά πριν τις κόψουμε.