Ribeye με λεβάντα και δενδρολίβανο

Ribeye με λεβάντα και δενδρολίβανο

Ribeye με λεβάντα και δενδρολίβανο

Βιολογικό άνθος Λεβάντας

Ένα απλό αλλά πολύ γευστικό γεύμα!

Υλικά

  • 2 Ribeye μπριζόλες
  • ½ κ.σ. χοντρό αλάτι
  • 2 κ.γ. αποξηραμένα άνθη λεβάντας
  • 1 κ.γ. δενδρολίβανο
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι

Μέθοδος:

Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τα βότανα, το αλάτι και το ελαιόλαδο.

Τρίβουμε και μαρινάρουμε τις μπριζόλες και μετά ρίχνουμε το μαύρο πιπέρι.

Ψήνουμε στη σχάρα ή σε καλά προ-θερμασμένο φούρνο στο grill.

Αφαιρούμε τις μπριζόλες και τις αφήνουμε σε ένα πιάτο σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο για να ξεκουραστούν 5-10 λεπτά πριν τις κόψουμε.